Меню
Community Bible Study 

У ЩО МИ ВІРИМО?

Ми віримо, що Біблія, Старий і Новий Завіт є божественним відкриттям і натхнена Божим словом, бездоганним у первісних рукописах. Її вчення є кінцевою інстанцією у житті християнина у питаннях віри та практики.
Ми віримо в єдність Божества, що одвічно існує у трьох іпостасях, Отці, Сині та Святому Дусі, і водночас однаковим за природою; всемогутній, всевидящий, всюдисущий і незмінний; нескінченно досконалий у
любові, істині, праведності, справедливості, доброті, благодаті та милості.
Ми віримо, що Ісус Христос, Син Божий, є одночасно Богом та людиною, двома особами в одній особі. Він був зачатий Святим Духом і народжений Марією. Він творив чудеса, щоб проявити Свою божественність, прожив безгрішне життя, страждав і помер, приносячи себе в жертву за гріхи всього світу. Він воскрес на третій день і Його тілесне воскресіння забезпечує воскресіння всіх, хто вірить у Нього. Він піднісся та сів праворуч від Бога, де панує над Всесвітом і заступається за віруючих та повернеться на землю, щоб встановити Своє Царство.
Ми віримо, що людина була створена за образом і подобою Господа, але потрапила в непокору добровільним рішенням і виявилась розділеною від Бога, в результаті виявившись духовно мертвою і зазнала фізичної смерті. Це було передано всьому людству, за винятком Ісуса Христа, Який прожив безгрішне життя. Кров Ісуса Христа була пролита для нашого викуплення.
Тільки ті, хто прийняв Ісуса Христа за вірою, заслуговують на прощення, народжуються Святим Духом і стають дітьми Господа. Тільки віра є єдиною умовою для спасіння, але її повинні супроводжувати добрі вчинки та праведне життя, надаючи докази існування віри.
Ми віримо, що Святий Дух перебуває і зберігає кожного віруючого в момент спасіння віри. Служіння Святого Духа направлене для того, щоб прославити Господа Ісуса Христа, відродити віруючого грішника, направити, вчити і дати йому все необхідне, щоб прожити благочестиве життя та служити Богу. Ми віримо, що всі християни повинні жити під владою Христа та дбати про виконання Його волі у своєму житті.
Ми віримо, що церква, що складається з усіх, хто вірить і прийняв Ісуса Христа як свого Спасителя, об'єднана в одне тіло на чолі з Ним. Як члени церкви, ми повинні зберігати єдність духу у світі, підтримуючи місцеву церкву і люблячи один одного від щирого серця.
© Copyright 2021 Community Bible Study Europe
сайт створили fstudio.